Få en sundere livsstil med kostvejledning

Få en sundere livsstil med kostvejledning

Går du og drømmer om at tabe dig et par kilo, få mere energi i hverdagen, eller blot komme af med den ubehagelige oppustede fornemmelse efter måltiderne? Så bør du først og fremmest kigge på din livsstil – her under i særdeleshed din daglige kost.

Det kan selvfølgelig godt være vanskeligt fra den ene dag til den anden at ændre sin kost til det sundere. Især hvis man ikke selv er klar over hvad der er sundt for én. Derfor anbefales det, at du påbegynder et kostvejledning forløb hos en dygtig kostvejleder.

Hvordan kan kostvejledning hjælpe mig?

Kostvejledning kan føre til varige livsstilsændring, og er således ikke at sammenligne med midlertidige slankekure. Med kostvejledning er det måske ikke sikkert, at du taber dig hverken hurtigt eller meget. Til gengæld vil du få et sundere forhold til din krop og en skarpere bevidsthed om hvad du putter i munden til daglig. Og så kan du sagtens opnå en bedre balance mellem dit fysiske og mentale liv uden at tabe dig mange kilo.

Hvem er Grundahl Kost og Sundhed?

Grundahl Kost og Sundhed er en enkeltmands virksomhed ved certificeret kostvejleder Maibritt Grundahl Hjorth. Maibritt har igennem mange år beskæftiget sig med kost, motion og sundhed, og har blandt andet uddannet sig inden for anti inflammatorisk kost. Hos Maibritt Grundahl Hjorth er du sikker på at få en grundig og omhyggelig undersøgelse og en vejledning omkring din kost og dine spisevaner som kommer hele vejen rundt.

Du kan blandt andet få glæde af Maibritts store viden om ayurvedisk kost, og her igennem kostens indflydelse på vort fysiske og mentale helbred. Med et kostvejledning forløb hos Maibritt Grundahl Hjorth fra Grundahl Kost og Sundhed er du garanteret resultater, såfremt du følger kost planen og grundlæggende er indstillet på at nå dine mål.

Du kan læse mere om Maibritt Grundahl Hjorth og Grundahl Kost og Sundhed på grundahlkostogsundhed.dk