Få kontakt til dit indre jeg med hypnose

Få kontakt til dit indre jeg med hypnose

Lider du af lavt selvværd, eller er dit humør og mentale velbefindende helt i bund? Mangler du energi og overskud – og føles hverdagen som en byrde, du helst var foruden? Så bør du kraftigt overveje selvudviklende terapi – for eksempel i form af hypnose.

Hvordan føles hypnose?

Når du sætter dig i stolen for at modtage hypnose, vil hypnotisøren til at begynde med tale til dig i et roligt tonefald, som kan opleves monotons og rytmisk. Det er meningen, at du skal føle dig tryg og afslappet, således at du bliver mere modtagelig over for hypnosen. På den måde kan hypnotisøren bringe dig i en tilstand, som kaldes let trance.

Denne tilstand opleves af de fleste som følelsen af at være lige ved at falde i søvn – man er afslappet, vel tilpas, og på vej ind i drømmeland. Når man er i trance, er bevidsthedens forsvarsværker nede, og hypnotisøren har adgang til at kommunikere direkte med det underbevidste sind. Det underbevidste sind fungerer på baggrund af en række mekanismer, som alle har til formål at beskytte dig – og det er derfra alle dine handle og tankemønstre, som styrer din adfærd, udspringer.

Det er dog ikke sikkert, at din underbevidsthed altid handler ud fra motiver og instrukser, som er formålstjenlige for dig i den livs situation, du befinder dig i nu – faktisk ses det ofte, at det underbevidste sind i bedste mening stiller forhindringer op for, at vi kan udvikle os til de mennesker, vi ønsker at være. Hypnotisøren kan overbevise det underbevidste sind om, at det bør erstatte de gamle instrukser med nye, og planter derved et frø i dit inderste, som kan spire, gro og føre den livsstils ændring eller det øgede selvværd med sig, som du ønsker dig.

Du kan læse mere om hypnose på aagaard-psykoterapi.dk