Få styr på dine rygevaner med en e cigaret

Få styr på dine rygevaner med en e cigaret

Rygning har i mange år været bandlyst på de fleste beværtninger, restauranter og caféer. Det er ikke længere tilladt at ryge ved indendørs koncerter – og i flere lande er rygning også forbudt ved udendørs, offentlige arrangementer. Selv S togs perroner, hvor man i mange år har kunnet nyde en smøg, mens man ventede på toget, er nu ganske og aldeles røgfri. Så hvad gør man som ryger, hvis man har brug for sit fix?

Skift til e cigaretter og damp løs

Svaret er enkelt: Man erstatter de ildelugtende, sundheds skadelige og dyre cigaretter med en e cigaret. En e cigaret udvikler ikke farlig røg, som hænger i tøj, hår og hud, giver dårlig ånde og forårsager lange hoste anfald. Med en e cigaret slipper du for irriterende skodder over alt. Og så er det betydeligt billigere at vedligeholde din last med en e cigaret, end det er med traditionelle smøger.

Din omverden og dine lunger vil takke dig for at vælge cigaretterne fra til fordel for en e cigaret. Og så kan du pulse løs på såvel perroner som til koncerter – langt de fleste steder tillader den blide damp, som er for intet at regne i forhold til usund og stinkende røg, når det gælder gener for omgivelserne.

Kan en e cigaret hjælpe med rygestop?

Som en ekstra bonus vil de være nemmere for dig at lægge dine røgvaner på hylden, hvis du bruger en e cigaret. Du kan nemlig med en e cigaret selv regulere niveauet af nikotin i den damp, som udvikles, når du suger på e cigaretten. På den måde kan du langsomt trappe ud af dine rygevaner – og måske også på et tidspunkt gå så vidt som til at droppe smøgerne helt!

Find et stort udvlag af e cigaretter, e væske, batterier og andet tilbehør på https://www.esug.dk/