Få styr på dit skøde

Få styr på dit skøde

Mangler du nogle gode råd til, hvordan du får styr på dit skøde, og hvad du bør være opmærksom på? Du kan ikke overtage en ny ejendom, hvis du ikke får tinglyst skødet. Det er en vigtig del i overtagelsen af en ny bolig, at du får det formelle på plads, og her er det nødvendigt, at du tager kontakt til en skøde boligadvokat. Med en boligadvokat kan du får styr på alt det formelle, så du er sikker på, at alt omkring din overtagelse af boligen sker som det skal.

Hvad er et skøde?

Hvis du har købt en ny bolig, skal overtage boligen fra familie, skal overtage huset efter en skilsmisse eller lignende, der gør, at der sker ændringer i ejerforholdet, skal du få tinglyst skødet, så retten til ejendommen bliver din. Skødet er altså dit bevis på at retten til egendommen er din i stedet for sælgeren, og når skødet er tinglyst kan sælgeren ikke sælge boligen til en ny køber. Skødet skal opfylde nogle specifikke krav og skal underskrives af både sælger og køber. Hvis der sker ændringer i ejerforholdet, er det vigtigt at få tinglyst skødet, så du sikrer retten til ejendommen. Tag kontakt til en skøde boligadvokat og få dette ordnet.

Derfor er det vigtigt at få tinglyst skødet

Rent sikkerhedsmæssigt er det en rigtig god ide at få tinglyst skødet. Hvis du eksempelvis flytter sammen med en kæreste, og det kun er et af navnene der står på skødet, vil den person hvis navn indgår på beviset være den der har retten til ejendommen, og den anden person vil derfor til enhver tid kunne blive smit uanmeldt ud. Det er et eksempel, hvor der godt kan komme ubehagelige konsekvenser, hvis ikke man sørger for at få styr på skødet. Du kan her kontakte en skøde boligadvokat og sikre din ejendom.