Find et professionelt malerfirma i Viby

02 september 2021 Astrid Pedersen

Skal boligen peppes op med et nyt lag maling i flotte farver? Så bør du overlade denne opgave til et malerfirma.

Hvorfor skal jeg betale mig fra malerarbejde?

Når huset eller lejligheden trænger til en opfriskning af malingen på vægge, lofter og indvendigt træværk kan det godt være fristende selv at kaste sig ud i denne opgave.

Der er for så vidt heller ikke noget i vejen for at du selv maler din bolig indvendig. Det er ikke påkrævet at anvende professionelle eller autoriserede fagfolk til denne opgave.

Derfor vælger mange bolig ejere også selv at påtage sig opgaven med indvendig maling af boligen. Desværre bliver mange undervejs overraskede over hvor hårdt og tidskrævende malerarbejde egentlig er.

Du skal regne med at sætte mange dage, måske endda uger, af til projektet. Og så er det ingen gratis omgang at male selv.

Malerarbejde – en langtrukken tjans

Det er ikke selve det at smøre maling på væggene der trækker tænder ud. Du skal påregne at spendere en del tid og kræfter på opgaver så som indkøb af udstyr og materialer, afdækning af gulve, møbler, paneler og stik kontakter i samtlige rum, og yderligere indledende øvelser.

En del af forberedelserne består i at klargøre væggene. Du skal måske fjerne gammelt væv eller tapet, og under alle omstændigheder slibe, vaske og prime dine vægge.

Er pudset i en forfatning som tillader dig at male direkte på de bare vægge skal der stadig flere lag grunder til. Og er der behov for opsætning af filt kan du hurtigt lægge et par dage til den forventede arbejdstid.

Få hjælp til malerarbejdet hos din lokale afdeling af Malerkanonen

Er du bosat i Viby er der hjælp at hente hos en faglært maler. Hos Malerkanonen finder du professionelle malere som er til at betale – læs mere på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder