Find skønne lækkerier til din baby

Find skønne lækkerier til din baby

Er det første gang, at du venter en lille ny? Eller gør din veninde eller søster? Skal den lille ny, der er på vej, forkæles med skønt tøj og tilbehør i den allerbedste kvalitet? Men hvor finder du det allerbedste til den kommende guldklump? Og hvilke ting er de vigtigste at have lige fra start af?

Hvad har du brug for til baby?

For at blive helt babyklar skal du krydse en lang liste af tøj og tilbehør af. Men her er nogle af de mest essentielle ting, som er vigtigst at have fra start af. 

– Babytøj – lad være at købe alt for meget til de første par måneder, da du helt sikkert får en masse bodies og sokker i barselsgave. 

– Babynest – du behøver ikke at haste ud og købe en babyseng lige med det samme. I starten sover den lille guldklump inde hos jer i sin babynest eller i sin barnevogn i løbet af dagen. 

– Ammepude – det er vigtigt for både mor og baby, at amningen foregår behageligt og i ro. Med en god ammepude kommer du lettere ind i ammerytmen. 

– Pusletaske og tilbehør – du skal helt sikkert ud og vise din skønne, lille guldklump frem eller til lægebesøg eller lignende i starten. Så er det godt at have en skøn pusletaske, hvor alt det du skal bruge, kan være i. 

– Plejeprodukter til bleskift og tilbehør til bad – det er nok noget af det allervigtigste (udover bleer, selvfølgelig)! Pudder og cremer er essentielt for at give den lille ny en god hygiejne. Og til badning har du brug for også brug for plejeprodukter, håndklæde, badekåbe og vaskeklude.

Find babytøj og -tilbehør online 

Loukrudt har alt, hvad du skal bruge til at blive babyklar. Når du shopper babytøj og -tilbehør online hos Loukrudt, kan du i ro og mag finde alt, hvad du skal bruge og fylde det i din kurv. Udforsk udvalget her: https://loukrudt.dk/