Gulvlamper – en del af moderne interiør

Gulvlamper - en del af moderne interiør

Når et rum i et designer hjem skal indrettes efter alle kunstens regler, er det ofte, at man havner i et dilemma omkring lamper. Skal man vælge dikret, indirekte belysning fra skjulte lyskilder, så lamperne ikke stjæler billedet fra det øvrige decor, aller skal man investere i flotte statement lamper, som indgår i det samlede stilistiske indtryk på lige fod med det øvrige interiør?

Dagens modebillede og tidsstrømninger inden for indretning foreskriver de smukke designer lamper, hvor en designer får mulighed for at udnytte såvel sin viden om lys og materialer som sin kreativitet til at skabe et lysmæssigt vidunder. Og derfor vælger mange producenter da også at gå i ledtog med dygtige designere om at skabe de raffinerede og æstetiske gulvlamper.

Designer gulvlamper – ren lyskunst

Gulvlamper behøver nemlig ikke at ligne de klassiske standerlamper, som vi måske kender dem fra vore bedsteforældres hjem. En gulvlampe, formgivet af en designer og fremstillet af en dygtig lampe producent, kan sagtens antage form af en skulptur eller et kunstværk i sig selv. Se for eksempel den smukke, strømlinede Oslo Wood gulvlampe fra Northenr Lighting. Det skandinaviske brand Northern Lighting brillerer med deres elegante og eksklusive skandinaviske design og prima materiale valg.

Oslo Wood er designet af Ove Rogne, som har fundet inspiration i det lys, der fremkommer, når lyset passerer træerne grene i den nord skandinaviske sommernat, hvor himlen aldrig bliver helt mørk, fordi solen aldrig bevæger sig under horisonten. Gulvlampen er karismatisk og unik i sit meget enkle udtryk, og er kendetegnet ved sit opad gående lys, som bliver kastet tilbage fra vægge og lofter med et diffust rekyl. Oslo Wood fås med sort, beige eller lyseblå skærm, som kan kombineres med et stel i enten metal-, hvid- eller sort.

Du kan se og bestille Oslo Wood gulvlampen på Northern Lighting i den velassorterede webshop på https://andlight.dk/shop/gulvlamper-178c1.html