Hold dine mødelokaler i smukke og rolige omgivelser

19 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Skal I holde et møde, der varer hele dagen, kan det være rart for jer, at I booker et mødelokale ude i byen. På den måde er I væk fra virksomheden, hvilket vil mindske risikoen for forstyrrelser markant. Samtidig kan det give noget ny inspiration, hvis I befinder jer i nye omgivelser. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at leje mødelokaler i smukke og rolige omgivelser, er Pharmakon. Det er et konferencecenter i Hillerød, hvor de har mødelokaler i mange forskellige størrelser. Dermed vil I nemt kunne finde et, der passer til jeres møde. 

Pharmakon ligger kun omkring 40 minutters kørsel fra København. Der er gratis parkeringspladser, så du ikke behøver at bruge tid på at parkere bilen. Det er en kæmpe fordel i forhold til at afholde mødet inde i København. Samtidig er omgivelserne smukke og grønne, og der er en stor have, hvor I kan slappe af. Læs mere på https://www.pharmakon-konferencecenter.dk/ 

image

Maden er vigtig til mødet 

For at kunne afholde et ordentlig møde, hvor alle kan holde hovedet koldt, er det selvfølgelig vigtigt, at I får noget mad at spise i løbet af dagen. Hos Pharmakon starter dagen allerede klokken 7, hvor I kan få serveret morgenmad. Der er morgenmad indtil klokken 9, hvor I så kan gå ind til mødet. 

Som udgangspunkt er der frokost klokken 12, men hos Pharmakon kan de selvfølgelig tilpasse sig jeres program. Har I brug for at spise frokost før eller senere, kan I derfor bare aftale det med dem, når I booker mødelokalet. Deres kokke tilbereder frokost af årstidens grønt, fisk og kød. I får derfor en virkelig lækker og nærende frokost. Bliver I der til om aftenen, kan I også spise middag hos dem. 

I løbet af dagen vil der blive serveret snacks, så I kan blive ved med at have energi. Det er snacks, hvor der er fokus på, at du ikke skal gå sukkerkold, så du stadig kan tænke klart. 

Flere Nyheder