Hvorfor er det så vigtigt med SEO?

Hvorfor er det så vigtigt med SEO?
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sidder du og tænker, at det der SEO, det er da lige lovlig hypet? Så læs med her.

Det anslås, at der eksisterer i omegnen af 1 milliard aktive hjemmesider og cirka 3 milliarder mennesker, der har adgang til dem. Det betyder, at hvis du ikke aktivt gør noget for at Google skal finde og indeksere din hjemmeside, så drukner du i mængden i løbet af nul komma fem.

Og det er ikke nok, at du ligger på side 5. Det er godt gået, og det betyder, at du trods alt har tænkt lidt over din SEO, men… omkring 75% af brugerne når aldrig til side 2. De finder, hvad de skal bruge på side 1. Og så kan det være ligegyldigt, at din hjemmeside ligger på side 5.

Så… Uanset om du vil det eller ej, så er SEO en nødvendig del af at drive en online virksomhed – og du er nødt til at spille efter reglerne. Reglerne har Google bestemt, og de siger, at de hjertens gerne vil vise din hjemmeside på side 1, hvis den har relevant indhold og giver kunderne lige præcis dét, de leder efter. Og hvordan gør du så det? Du kan starte med at kigge på denne guide til SEO for begyndere, og derefter handler det i høj grad om benhårdt arbejde.