Lad en tømrer hjælpe med at opføre en overdækket terrasse

09 juni 2021 Astrid Pedersen

Står du og din familie for at skulle have bygget en træterrasse i haven? Så bør du overveje at investere i en overdækket en af slagsen.

Nyd udelivet sommeren igennem med en overdækket terrasse

Du tøver måske med at lade din fine nye terrasse helt eller delvist overdække. Måske synes du det er lidt synd at stjæle muligheden for sollys hele dagen igennem ved at skabe skygge på dele af det solbeskinnede trædæk.

Men her skal du huske at den danske sommer ikke altid tér sig lige pænt. De seneste år har budt på særdeles forskelligt artede somre. Den ene sommer er det dundrende hedebølge med nærmest ulidelig sol – og året efter skylles hele sommeren bort i lange, tunge byger.

Begge typer sommer kan imødekommes med en overdækket terrasse. Når solens uv stråler bliver for skarpe midt på de varme dage kan du søge skygge under terrassens overdækning. Og når det står ned i stænger vil du stadig kunne hygge dig udenfor på din overdækkede træterrasse.

Der ud over vil du med en overdækket terrasse kunne nyde den friske luft langt ud på efteråret. Det er blot et spørgsmål om at anskaffe en ordentlig terrasse varmer som kan sørger for opvarmning under overdækningen. Og vil du sætte ekstra trumf på din terrasse kan du vælge at indrette et lækkert udekøkken så familiens måltider kan tilberedes under næsten åben himmel.

Hvor kan jeg få hjælp til at opføre en overdækket terrasse?

Du bør altid lade en faguddannet tømrer om at designe og konstruere din træterrasse – især hvis denne skal være forsynet med overdækning. På den måde kan du sikre at alle nødvendige tilladelser er indhentet, og at din nye overdækkede terrasse lever op til samtlige sikkerhedskrav.

Du kan finde hjælp til opførelse af overdækket terrasse hos tømrermester Andreas la Cour på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder