Lav god forberedelse med Black Friday-pynt

Man synes for år til år, at julen kommer tidligere og tidligere – sådan føles det i hvert fald, hvis man slår op i reklameaviserne, tænder for TV’et eller bemærker nogle bannerreklamer på nettet.

På sin vis kunne man næsten forvente, at julen ville komme så tidligt på året, at det næsten stadig ville være sommer, og sådan ville det nok også være gået, hvis ikke der var kommet nogle andre – fortrinsvis amerikanske – traditioner ind undervejs inden da, som man også kunne lukrere på.

En af disse er Halloween, som giver vores Fastelavn en efterårsudgave i et lidt mere uhyggeligt format, men vi har også fået Black Friday, og det er vel bare et spørgsmål om tid, før Thanksgiving også bliver mere indlemmet i Danmark, selvom vi på ingen måde har tradition eller relation til den begivenhed.

Black Friday er kommet for at blive

Som sådan har DK heller ikke noget med Black Friday at gøre – navnet er jo ligefrem på engelsk!

Men idéen med at give det indkøbende folk mulighed for at have en dag, hvor de kan shoppe de billige julegaver i god tid og VIRKELIG få rabat for pengene, har også de danske butikker taget til sig.

Derfor forbereder en del sig med at købe Black Friday pynt i god tid, hvorfor man lige kan sparke julen lidt til hjørnespark, fordi man så kan høste penge inden da.

Det er ikke altid, at butikkerne tjener penge på disse udsalg, men det lokker kunderne i butikkerne, om det er online eller fysisk, og så forsøger man at lave mersalg.

Uanset hvad, så giver det kunden en relation til butikken, så de formentlig vil komme igen, om det så drejer sig om at købe julegaver senere, eller man bare generelt skal bruge nogle bestemte indkøb.

Så Black Friday er nok kommet for at blive, og forretningerne forbereder sig i god tid. Man er nødt til at acceptere det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *