Møbelpolstrer på Bornholm

16 januar 2022 Agner Clausen

advertorial

Møbelpolstrer på Bornholm

Har du en designklassiker som trænger til ny polstring og betræk eller et kært møbel, du har arvet, som behøver at blive shinet lidt op, inden du kan bruge den? Så kan Bornholms Møbelpolstrer hjælpe dig. Indehaveren af Bornholms Møbelpolstrer er Christina Tidemand Greth, som er uddannet skrædder, men som har lagt uddannelsen som Møbelpolstrer til.

Christina Tideman Greth gør ikke tingene halvt. Hun går helt ind for sine opgaver og kaster sig med samme entusiasme over et arvestykke, som over et værdifuldt designmøbel. Hun hjælper dig også gerne med råd og inspiration med hensyn til valg af farve, mønstrer og stofkvaliteter. Hun har mange stofprøver hjemme, så du vil helt sikkert også kunne finde et møbelstof, som vil klæde dit møbel og som vil matche din smag og dit hjem.

image

Lampeskærme

Foruden møbelpolstring beskæftiger Christina Tidemand Greth sig også med at give lampeskærme nyt liv. Også her stiller hun sine kompetencer til din rådighed, så du får en lampe der vil lyse op i dit hjem.

Hynder

Christina Tidemand Greth laver også skumhynder eller dumhynder til for eksempel hyggekrogen, eller måske mangler du en puf til din yndlingsstol eller til sofagruppen. Få den eventuelt betrukket i samme stof som møblerne.

Har du et yndlingsmøbel, som trænger til nyt liv ? Eller har du et dyrt designmøbel, som er blevet lidt træt? Så kan du trygt overlade dit kære møbel i Christina Tidemand Greths kyndige hænder. Hun elsker sit fag og brænder for at levere et førsteklasses resultat, og glæden i sine kunders ansigter er en del af fornøjelsen ved et veludført arbejde.

Skrædderarbejde

Christina Tidemand Greth udfører også skrædderarbejde og har i den forbindelse erfaring både fra teater og TV. Så tag kontakt med hende, hvis du ønsker en ny beklædningsgenstand eller hvis de skal have forandret et stykke tøj.

Flere Nyheder