Opmål gulvet til en gulvafslibning

Nogle gulvafslibere vælger at lade sig aflønne efter, hvor stort et areal af et gulv de skal slibe ned, mens andre gør det på andre måder, hvordan de vælger, at de skal have deres betaling ud fra andre bestemmelser ved gulvet.

For eksempel kan du høre https://gulvkanonen.dk/ , hvad de kigger efter, når de skal beslutte sig, hvordan de griber en given opgave an med at skulle slibe et gulv ned.

Men uanset hvad er det jo meget rart at vide, hvor stor en opgave man har med at gøre, når man skal ud at slibe et gulv ned.

Det siger jo trods alt noget om, hvor lang tid man skal afsætte til denne opgave som udgangspunkt, før man kigger nærmere på, hvor medtaget eller mangel på samme gulvet er.

For der er jo stor forskel på, om man ønsker gulvet af træ slebet ned i et kosteskab, eller om man er ude i, at man skal have slebet en hel idrætshal ned, som man senere skal have tegnet streger med videre på igen.

Men måske er man så ikke eksperten i, hvordan man måler sådan et gulv op, og dog er det langt fra nok, at man lige sender nogle billeder til gulvafsliberen, så vedkommende eller firmaet kan se, hvor stort gulvet er.

Billeder kan snyde lidt med lyset og vinklen og specielt det, som man ikke kan se, så det vil hjælpe en del, hvis man lige kan måle det op for gulvafsliberen, hvis vedkommende ikke kommer ud for at inspicere det.

Dog kan det være, man ikke var helt skarp på matematik og regning i folkeskolen, så man lige ved, hvordan man gør det.

Heldigvis kender man nok nogen, der kan hjælpe en med det, og ellers kan man hurtigt søge det frem på nettet, hvordan man gør det.

Og det kræver ikke stort værktøj at finde ud af, hvordan man gør det i praksis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *