Red Tiger Gaming gør noget ud af deres spilunivers

Red Tiger Gaming gør noget ud af deres spilunivers

Det lille spiludviklerfirma Red Tiger Gaming er startet af erfarne folk fra gamblingbranchen, der har stor viden om online spillemaskiner, der giver brugeren virkelig god underholdning, som du kan læse mere om på mobilplay.dk.

I dag består firmaet af en lang række forskellige medarbejdere, der alle bidrager med deres spidskompetencer til at give dig en helt unik spiloplevelse. Det er for eksempel matematikere, designere, spiludviklere, teoretikere, musikere og psykologer. Red Tiger Gaming påstår endda, de har et hold af tryllekunstnere for at tilføre lidt ekstra magi til deres spil. 

Stort udvalg af spil fra Red Tiger Gaming

I dag findes der cirka 20 spil fra Red Tiger Gaming, og der kommer hele tiden flere spil til. Det er både online spilleautomater og bordspil, altså forskellige former for casinospil. Geografien tilpasses spillet, og du kan opleve, at der er nogle af deres spil, der har noget med Danmark at gøre.

Både i forhold til musik, lydeffekter og det visuelle i spillene er det tydeligt at mærke, at det er spil, hvor der er brugt tid på at kæle for detaljerne.

Du kan spille deres spil på alle former for devices. 

Du har som regel mulighed for at få ekstra bonusser, når du spiller. Det er dog den enkelte spilside, hvor spillet ligger, der sætter en bonus på spillet.

Disse spil fra Red Tiger Gaming skal du holde øje med

Rocket Men: Spillet må siges at være højaktuelt. Figurerne i spillet er nemlig den amerikanske præsident Donald Trump og den nordkoreanske leder Kim Jung Un. 

Dragon Luck: Dragon Luck er en mere klassisk spilleautomat. Farverne og grafikken er lavet, så du føler dig hensat til et tidligere kinesisk dynasti. 

Lucky Little Devil: I spillet Lucky Little Devil er scenen sat i Helvede for at vinde store pengepræmier. 

På mange spillesider har du heldigvis mulighed for at prøve at spille spillene gratis.