Robotplæneklipper – uden besværet

Stil den gamle bezindrevne plæneklipper i skuret og lad den nye robotplæneklipper kommer til! En robotplæneklipper er fremtiden, der giver dig fri, når vejret er godt og sørger for en konstant velklippet plæne uden mos eller ukrudt. Men hvad med den besværlige kanttråd?

Du har sikkert hørt om, hvor besværligt det kan være at lægge eller nedfræse kanttråd rundt langs plænekanten, når du får en ny robotplæneklipper. Men nu kan du få en robotplæneklipper uden kanttråd…

Hvordan fungerer en robotplæneklipper uden kanttråd?

Den fungerer i kraft af nogle få ‘fyrtårne’, som du sætter, hvor du har lyst. Ligesom telefonmaster fanger robotplæneklipperen signalet fra de små elektroniske stænger og ved dermed, hvor den skal køre.

Normalt er det en kanttråd, der fortæller en robotplæneklipper, hvor den skal køre, og en kanttråd umuliggør det for en tyv at bruge din robotplæneklipper andre steder end på din plæne. Men en kanttråd er besværlig at lægge ned! Og hvis det bliver klippet over eller på anden måde beskadiget skal den repareres eller i værste fald omlægges. 

Dette slipper du for med en robotplæneklipper uden kanttråd!

Start med det bedste…

Hvis du allerede er den heldige ejer af en robotplæneklipper, så kender du fordelene ved den lille maskine, der klarer plænen på daglig basis. Den er sikkert allerede blevet uundværlig for dig, og måske har I endda i familien givet den lille robot et lystigt navn som Willy, Robert eller lignende? 

For dig, der endnu ikke har haft fornøjelsen af at være ejer af én af moderne tiders mest tidsbesparende opfindelser til haveejere, så kan du lige så godt vælge en robotplæneklipper uden kanttråd med det samme.

Spar dig selv for besværet med kanttråd og styr det hele fra en app på din mobil. De er måske (endnu) lidt dyrere i indkøb end en robotplæneklipper med kanttråd, men de er med garanti pengene værd! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *