Sådan fjerner du nemmest jord

Der er mange tidspunkter, hvor man har brug for at fjerne jord, så lad os starte med de store eksempler, og så arbejde vi os langsomt nedad til de mindre forekomster.

Man har måske en masse jord, som der er blevet lagt ud, hvor man har brug for at opsamle dette igen. Det kan man gøre med skovle og spader, hvor man smider dette op i trillebører og eventuelt slutte af med at smide det på en trailer eller i en container, hvorefter man bortskaffer det – eller lægger det ud et andet sted, hvor man har brug for det.

Men det bliver ikke lettere, hvis nu jorden allerede har fået græs og andet på sig, men derfor skal man ikke give op, da man kan inddele jordlodet i sektioner, og så kan man grave ned og fjerne det med græsset på, og så må man bare så noget nyt græs senere.

Man skal bare være enige om, hvor langt ned man graver med jorden, så man får et ligeligt fordelt areal, der er i vater. Dette er nemmeste at arbejde med.

Så lad os sige, at du er blevet beskidt med jord på tøj og krop. Så er der ikke andet for, end at du må smide dit tøj til vask og tage dig et bad.

Er dit tøj virkelig beskidt, så skal man måske lige fjerne det groveste jord på det med hånden først, og så kan man smide det til vask.

Er det stadig for groft bejordet, så bliver man nok nødt til at vaske det separat, så man ikke inficerer der andet vasketøj og gør det unødigt, ekstra beskidt.

Tjek dog lige efter, at du har fjernet det groveste jord først, for måske kan vaskemaskinen ikke holde til alt det møg.

Angående dig selv skal du måske vaskes ekstra grundigt igennem, hvis du virkelig har meget jord på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *